Транспорт за сватби

Предлага голям автопарк за сватбени тържества-лимузини, джипове, микробуси и автобуси.

Транспорт за сватби

Фирма Taxitransfersbg предлага голям автопарк(лимузини, леки автомобили, бусове и микробуси), за да направи празника Ви незабравим. Можете да поръчате кола (с професионален шофьор) за сватба от всякакъв формат. Ние ще Ви предоставим най-добрите автомобили за едно пищно шествие, което ще създаде празнично настроение!
 
Сватбеното тържество е преди всичко сватбен кортеж, транспортирането на гостите и младоженците трябва да се извършва по график, освен това трябва да се планира предварително. Наемане на кола с шофьор за младоженците, както и наемане на транспорт за гостите, поканени на сватбата – мнозина се спират на тази опция. 
Сватбен транспорт в България.

Обръщайки се към Taxitransfersbg няма да се притеснявате за съответствието на сватбения кортеж с вашите очаквания. Можете да поръчате кола за булката и младоженеца от нас като изберете кола комфорт или бизнес класа. За трансфер на поканени гости е по-добре да поръчате миниван за 7 места или микробус за 20 места. Taxitransfersbg е компания, която знае, че пътят до обредния дом/църквата се помни не по-малко от самото тържество, така че всеки детайл е важен тук. За всички наши клиенти предлагаме:
 
·        Предварителна поръчка. Съветваме Ви да направите поръчка за за сватбеното тържество предварително, като посочите най-важните нюанси на пътуването за Вас. Това ще позволи координирането на всички действия и предоставянето на транспортни услуги възможно най-ефективно.
·        Транспорт от/до летището за посрещане/изпращане на гостите. Ние ще транспортираме гостите на сватбеното събитие от летището/гарата до посочената дестинация. 
·        Удобна схема за работа с клиенти, винаги договаряне на детайлите за перфектен брак.
·        Автомобили от всякакъв клас; ще решим проблема с прехвърлянето на гостите - всички автомобили ще бъдат в един стил.
·        Когато пътувате с деца под седем години не забравяйте да предупредите за необходимостта от детско столче в колата. Детските столчета и бустери се предоставят безплатно.
·        Индивидуален подход: нашите мениджъри ще помогнат и съветват по всеки въпрос.
·        Украса за кола. При поръчка на автомобили за младоженци и гости на сватба не се предоставя услугата украса на автомобила. Можете сами да украсите поръчаните от нас сватбени коли.
 
Нашата компания дава възможност за поръчка на сватбена лимузина, представителна класа, джип.Навсякъде България При необходимост ще Ви предоставим черна лимузина, която несъмнено ще подчертае вашия VIP статус. Фирма Taxitransfersbg предлага на младоженците да направят този важен ден перфектен.Транспорт За гостите на Сватба. Очакваме вашите поръчки!
 
Транспорт за сватби


Трансфер Цена  
Няма резултати
  • Назад
  • 1
  • Напред

Тагове: транспорт, сватба, тържество, лимузина, джип, микробус, автобус, превоз, услуга,