ВИП трансфери и ВИП такси услуги

ВИП трансфери и ВИП такси услуги с луксозни автомобили в България

ВИП трансфери и ВИП такси услуги с луксозни автомобили в България

ВИП трансфер е специализирана услуга за превоз на пътници при условия на лукс и комфорт, предоставяна от компанията Taxitransferbg. ВИП трансфер се изпълнява с луксозни автомобили в цяла България и на Ваше разположение са квалифицирани  шофьори, които ще Ви помогнат, ако очаквате посещение на важни гости, бизнес клиенти или ако просто искате да се почувствате по-специални. 
Резервирайте предварително своя ВИП трансфер, ако се нуждаете от ВИП такси, което да Ви вземе от която и да е точка в страната и да Ви откара до друга точка. Замислете се, няма по-хубаво от това някой да ви посрещне след дълго и изморително пътуване. Затова наемете ВИП трансфер за придвижване от и до летището и със сигурност ще бъдете посрещнати на терминала от шофьор, който ще носи табела с Вашето име.
 
ВИП трансфер е олицетворение на стил и лукс. Услугата, която предлагаме, Ви гарантира надеждност и перфектно обслужване. ВИП трансферът Ви осигурява   професионален шофьор със солиден опит зад волана и обслужване на най-високо ниво. Можете да се возите спокойно, защото сте в сигурни ръце. Фирма Taxitransferbg наема своите шофьори след пълна проверка на професионалните и личните им качества.  Автомобилите са луксозни и удобни. Разбира се, напълно застраховани, тествани и  преминали всички необходими технически проверки. Така те осигуряват  Вашата безопасност и спокойствие. Това е особено важно за Вашето пътуване. 
 
Ако пристигате на Летище София, Пловдив, Бургас или Варна и желаете да резервирате своето ВИП пътуване, наш шофьор (говорещ английски език) ще Ви посрещне след дългото и изтощително пътуване и ще Ви закара напълно безопасно до където пожелаете. Индивидуалният ВИП трансфер, който предлагаме, Ви осигурява сигурно и удобно пътуване до крайната точка. А ако се нуждаете от повече автомобили, ние ще се погрижим за организирането им. Доверете ни се и ще останете очаровани! 
 
Защо да изберете Мерцедес Ес клас? За случаите, в които искате просто да се поглезите, както и за моментите, когато е необходимо да демонстрирате класа или да изградите позитивно мнение за Вас и Вашето гостоприемство още със самото си пристигане. Ето само някои примери, когато наемането на  Мерцедес Ес клас  с шофьор е много важно:
 
 1. Очаквате важен за бизнеса Ви партньор в България или сте домакин и искате да се представите пред него на високо ниво в родния си град. 
 2. Вие сте гост в страната или в друг град и искате се представите на ниво пред настоящи или бъдещи  партньори и клиенти. 
 3. Желаете да покажете пред Ваши партньори или клиенти отдалечени обекти, представляващи интерес за бизнеса Ви, придвижвайки се бързо и комфортно в луксозен и представителен автомобил. 
 4. Вие сте гост на града или страната, начертали сте Ваша програма или желаете сам да опознаете дадени интересни за Вас места и обекти. 
 5. Планирали сте да прекарате свободния си ден със значим за Вас човек, като го изненадате с разходка с луксозен автомобил, обиколка из магазини или вечеря в елитен ресторант. 
 6. Или във всеки друг случай, в който желаете Вие или важните за Вас хора да се чувстват специални. 
ВИП трансфери и ВИП такси услуги


Трансфер Цена  
Няма резултати
  • Назад
  • 1
  • Напред

Тагове: ВИП, вери импортант пърсон, такси, трансфер, вип трансфер, луксозно такси софия , луксозни таксита софия