София - Златоград: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Златоград

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Златоград и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Златоград до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до град Златоград или от град Златоград до град / летище София, например, би отнело около 4 ч. Златоград се намира в южна България, на разстояние от около 330 км от София и близо 325 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Златоград.

  • Разстояние: 336.00 км.
  • Продължителност: 4.00 ч.
  • Цена: от 349.00 лв. (180 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Златоград
- такси трансфер от град Златоград до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване
Златоград е разположен на границата между Западните и Източните Родопи, в долинното разширение на реките Малка и Голяма река, на 430 м над морското равнище. Той е най-южният български град. Под града реките текат като една и са приток на Върбица. Намира се на 50 км източно от Смолян и на 25 км от Мадан. Най-близката му жп гара е на около 39 км - наречена е Подкова. Археологическите останки от църкви и параклиси свидетелстват за отколешен живот. Счита се, че днешният град е наследник на средновековния български град Беловидово, който е бил на около 7 км северозападно от с. Старцево. Тук населението е отглеждало много просо и затова е било наречено от турците Дарь Дере, т. е. "просено дере". От 1934 г. градът е бил наречен Златоград, заради отглеждания там златист тютюн. Златоград се намира на 152 км от Град Пловдив. Разстоянието от Златоград до Варна е 436 км.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Златоград, кола под наем, транспорт, услуга, превоз, летищен трансфер, София - Златоград такси трансфер