София - Видин: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Видин

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Видин и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Видин до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Видин или от Видин до град / летище София, например, би отнело около 3.3 ч. Видин се намира в северозападна България, на разстояние от около 230 км от София и близо 220 км от летище София. Въпреки че се пътува по магистрала „Хемус“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Видин.

  • Разстояние: 230.00 км.
  • Продължителност: 3.20 ч.
  • Цена: от 269.00 лв. (139 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Видин
- такси трансфер от град Видин до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Видин е един от най-старите градове в България. Тук още в III в. пр. н. е. келтите изграждат селище под името Дупония. През Римската епоха върху основите му възникнала римската крепост Бонония (в центъра на сегашния кв. Калето). 
 
През епохата на Средновековието Видин бил известен под името Бдин. В началото на IX в. той влязъл в пределите на българската държава и се утвърдил като център на отделна административна област. По време на Втората българска държава градът имал особено голямо значение в отбранителната система на държавата. Като най-надеждна крепост на северозападната граница Бдин неведнъж отбивал набезите на кумани, татари, маджари. През втората половина на XIV Бдинското царство се откъснало от Търновското. В 1371 г. Иван Срацимир, син на Иван Александър, се обявил за независим владетел на Бдин.
 
През XIII-XIV в. Бдин се развил като значителен градски център. В неговото пристанище пристигали стоки от Влашко, Унгария, Дубровник. Средновековният град бил и известен книжовен център. До наши дни са запазени два ценни писмени паметника- eвангелие, писано в Бдин през втората поло вина на XIV в., съхранявано от Британския музей в Лондон, и Бдинският сборник от 1360 г., който се пази в библиотеката в град Гент, Белгия.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Видин, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Видин такси трансфер