София - Велинград: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Велинград

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Велинград и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Велинград до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Велинград или от Велинград до град / летище София, например, би отнело около 2 ч. Велинград се намира във вътрешността на България, на разстояние от около 140 км от София и близо 135 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Велинград.

  • Разстояние: 140.00 км.
  • Продължителност: 2.00 ч.
  • Цена: от 159.00 лв. (83 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Велинград
- такси трансфер от град Велинград до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Велинград се намира в западни Родопи и е създаден като обединен град от сливането на трите села Каменица, Лъджене и Чепино през 1948 г. Наречен е на името на народната героиня Вела Пеева. Градът е важен кръстопътен център на пътища от Пловдив, Пазарджик, Доспат и Юндола. Разположен е средно на 745 м н. в. край 77-те минерални извора (с температура от 22º до 90,5°С), заобиколен от планинските ридове на Сюткя, Алабак и Къркария сред красиви борови гори. Характеризира се с много благоприятен, здравословен климат, който заедно с минералните извори и привлекателната природа е основа за израстването на града като първокласен балнеолечебен и климатичен курорт. Водното богатство на града (минералните води) е три пъти по-голямо от това на Хисаря, 8 пъти от Банкя и 11 пъти от Вършец. Почти всички минерални извори са каптирани и се използват за минералните бани, десетките балнеосанаториуми, почивните станции, плувните комплекси, оранжериите и други. Минералната вода ce препоръчва главно за ревматизъм, артрит, невралгия и други заболявания.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Велинград, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Велинград такси трансфер