София - Велико Търново: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Велико Търново

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Велико Търново и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Велико Търново до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Велико Търново или от Велико Търново до град / летище София, например, би отнело около 3 ч. Велико Търново се намира във вътрешността на България, на разстояние от около 240 км от София и близо 230 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Велико Търново.

  • Разстояние: 230.00 км.
  • Продължителност: 3.00 ч.
  • Цена: от 259.00 лв. (134 EUR)
София - Велико Търново: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Велико Търново
- такси трансфер от град Велико Търново до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Велико Търново се намира в севрна България и е едно от най-старите и най-красиви по местонахождение исторически селища в страната. Столица е на Втората българска държава (1186 – 1396 г.). Това е третата столица на България. Разположен е на няколко хълма по живописния пролом на р. Янтра. Средната надморска височина на града е 224 м., а климатът е умерено континентален.

Велико Търново е административен център на промишлено аграрен район. Тук се пресичат пътните магистрали София - Варна и Русе-Стара Загора. Гара е на жп линия, която свързва Северна с Южна България през Тревненския проход. Осъществена е постоянна автовръзка с най-големия железопътен възел в Северна България- Горна Оряховица и близкото гражданско транспортно летище.

Ежегодно градът се посещава от над половин милион туристи. Красивото амфитеатрално разположение, многобройните паметници на архитектурата, живописността и героичното минало му придават неповторим облик на всебългарска народна светиня. 
 
Красивият пролом на река Янтра разделя планинския масив на няколко хълма Царевец, Трапезица, Света гора и Момина крепост, върху които възниква и израства Велико Търново. 
 
От най-високата част на историческия хълм Царевец се от крива прекрасна гледка. На запад е разположен амфитеатрално възрожденският комплекс Вароша, който се спуска по историческата улица Гурко. На северозапад срещу Царевец е хълмът Трапезица. В междухълмието по двата бряга на реката е разположена старинната Асенова махала (сега кв, Асенов). На североизток покрай Гарга баир се вие шосето за Арбанаси - Горна Оряховица. Виждат се част от старинните арбанашки къщи и м. Ксилифор. На югоизток се вижда Момина крепост, а в ниската част на хълма Царевец - средновековният квартал на търговците чужденци, наречен от турците Френк-хисар. На хълма Света гора са разположени сградите на Великотърновския университет „Братя Кирил и Методий" и студентското градче.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Велико Търново , кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Велико Търново такси трансфер