София - Свиленград: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Свиленград

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Свиленград и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Свиленград до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Свиленград или от Свиленград до град / летище София, например, би отнело около 3 ч. Свиленград се намира в югоизчточна България, на разстояние от около 295 км от София и близо 285 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Свиленград.

  • Разстояние: 285.00 км.
  • Продължителност: 3.00 ч.
  • Цена: от 349.00 лв. (180 EUR)
София - Свиленград: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Свиленград
- такси трансфер от град Свиленград до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Свиленград (15 541 ж.) се намира в югоизточна България и е последният наш град, разположен на двата бряга на р. Марица, на 2 км от гръцката, 14 км от турската граница, при последното стеснение на реката между Родопите и Сакар планина. На това важно стратегическо място още в най-ранно историческо време е възникнало тракйско селище, което по-късно се превърнало в римска крайпътна крепост с име Бурденис. При варварските нашествия крепостта била разрушена.
 
Сегашният град възниква в началото на XV в. при р. Марица като селище на рибари и лодкари. Разположено на важен международен път, то бързо се разраства. През 1529 г. по нареждане на Великия везир Мустафа паша в селището на Марица се построява каменен мост, дълъг 295 м, който вече 450 години обслужва безотказно огромния трафик между Европа и Близкия Изток. Турският пътешественик Евлия Челеба пише, че „това е единственият от изкусно направените светово прославените мостове в Румелийските земи". Предполага се, че е построен от прочутия турски архитект Мимар Синан. Сигурното е, че в него са вложени средствата и труда на голяма част от поробеното българско население. Днес той е ценен исторически паметник в Свиленград.
 
След Освобождението по силата на Берлинския договор Свиленград остава в турска територия. След Балканската война отново влиза в пределите на България. Градът е най-големият бубарски център у нас с голям склад, модерна сушилня за пашкули, филатура за коприна и фабрика за копринени платове. През 1969 г. край града е построен завод Сакар", който задоволява нуждите на страната ни от промишлена месингова апаратура.
 
На около 6 км югозападно от гара Свиленград се намира граничното с. Мезек. Тук са запазени два от най-забележителните археологически паметници в България, от две различни исторически – Мезекската кошеровидна гробница от микенски тип и средновековната крепост Неутзикон.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Свиленград, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Свиленград такси трансфер