София - Сливен: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Сливен

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град / летище Пловдив и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град / летище Пловдив до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до град Сливен или от град Сливен до град / летище София, например, би отнело около 3 ч. Сливен се намира във вътрешността на България, на разстояние от около 310 км от София и близо 300 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Сливевн.

  • Разстояние: 310.00 км.
  • Продължителност: 3.00 ч.
  • Цена: от 319.00 лв. (165 EUR)
София - Сливен: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Сливен
- такси трансфер от град Сливен до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Сливен е разположен в северозападния ъгъл на Сливенското поле в подножието на Сливенската планина. Като великолепен северен декор са чудно красивите скални грамади на Сините камъни. В Сливенската планина се откроява вр. Българка (1181 м) - най-висок в Източна Стара планина. В града сливат водите си няколко балкански реки, откъдето произхожда и името му.

Могилите в Сливенското поле свидетелстват за селищен живот още през тракийско време. При с. Калояново на 13 км по шосето за Бургас отдясно е разкрита тракийска гробница. Североизточно от града на хълма Хисарлъка е имало римско-византийска крепост. Средновековният Сливен е възникнал като наследник на старо славянско селище на мястото на днешння кв. Ново село в североизточната част на града. Арабскит географ Идриси споменава през 1153 г. Истилифунус като голям град. През вековете на Втората българска държава Сливен е укрепен град с важно стопанско и културно значение. Освен това към с. Сотиря на изток от града са изградени редица манастири (Малката Света гора).
 
Османските нашественици унищожават средновековния град и югозападно от него основават днешния Сливен. През първите векове Сливен е привилегировано селище на соколари и дервенджии. В края на XVIII и първата половина на XIX градът е един от най-големите в българските земи. В средат на века вече е имал около 25 000 жители българи и турци поравно.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Сливен, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Сливен такси трансфер