София - Приморско: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Приморско

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град / летище Пловдив и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град / летище Пловдив до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до град Приморско или от град Приморско до град / летище София, например, би отнело около 4.2 ч. Приморско се намира в югоизточна България, на разстояние от около 435 км от София и близо 430 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Приморско.

  • Разстояние: 435.00 км.
  • Продължителност: 4.20 ч.
  • Цена: от 459.00 лв. (236 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Приморско
- такси трансфер от град Приморско до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Приморско се намира в югоизточна България, на разстояние от 50 км от Бургас, 165 км от Варна, 300 км от Пловдив и 435 км от София. Приморско е разположено на н. Кюприя, вдаден в морето между залива Стомопло и Дяволския залив.
 
На самия нос някога имало крепост и селище. Сегашното курортно градче е възникнало късно, едва след Освобождението, в края на XIX в. Преди това по склоновете на Ченгербаир имало черкезко село Ченгер. След Освободителната война черкезите избягали в Турция. На тяхно място дошли бежанци българи. Те се заселили близо до моста на Дяволската река и нарекли новото си село по името на моста- Кюприя. Много по-късно селището се разраснало на полуострова и се преименувало с днешното си име- Приморско.
 
Обширните дъбови гори в околността определили в миналото и занятията на жителите му - дърварство и въглищарство. Оттук се изнасяли за Цариград големи количества дървени въглища. 
 
Днес Приморско от въглищарско село се превърна в красив морски курорт. Има пристанище с фар. В околностите му са построени много почивни домове и хотели. 

Тагове: такси, трансфер, летище, София, летище София, Приморско, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Приморско такси трансфер