София - Китен: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Китен

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Китен и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Китен до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Китен или от Китен до град / летище София, например, би отнело около 4.3 ч. Китен се намира в югоизточна България, на разстояние от около 440 км от София и близо 435 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Китен.

  • Разстояние: 440.00 км.
  • Продължителност: 4.30 ч.
  • Цена: от 469.00 лв. (241 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Китен
- такси трансфер от град Китен  до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Китен се намира в югоизточна България, на 55 км от Бургас, 170 км от Варна, 310 км от Пловдив и 440 км от София. Основан е от преселници бежанци от Източна Тракия, заселили се през 1930 г. 
 
В древността на самия нос имало крепост- Урдовиза. Следи от нея има и досега. Римляните имали тук станция на крайбрежния път, която носела името Орудиза. Споменава се за градчето, което съществувало до идването на турците. Легендата разказва за красивата мома „бяла Стана Урдовизка", която се съгласила да стане жена на султана, след като той и обещал да освободи земята, която тя ще обходи на кон от изгрев до залез слънце. И досега близката област се нарича Хасекията, което значи земя, освободена от данъци. Жребецът, с който юначната българка тръгнала сутринта от Мандарското езеро, вечерта издъхнал от преумора при малкото заливче в северния край на селото. От това събитие останало и името на залива Атлиман (Залив на жребеца).
 
Сега Китен е малък курортен град. Двата плажа- на север Атлиман и на юг Урдовиза, се посещават от много летовници. Горите на Странджа достигат почти до самия бряг и му придават не само морски, но и планински характер Красива е и р. Караагач, която се влива в залива Урдовиза. В заблатеното и устие се въди много риба - попчета, шаран, кефал. 
 
В красивата му околност се намират пет къмпинга-  „Атлиман", "Лес" "Корал", "Кооп" и "Юг". 

Тагове: такси, трансфер, летище, София, летище София, Китен, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, курорт, черно море, София - Китен такси трансфер