София - Бургас: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Бургас

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град / летище Бургас и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град / летище Бургас до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до град / летище Бургас, например, би отнело около 3.30 ч. Град Бургас се намира в югоизточна България, на разстояние от около 390 км от град София и близо 380 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Тракия“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Бургас.

  • Разстояние: 390.00 км.
  • Продължителност: 3.30 ч.
  • Цена: от 379.00 лв. (195 EUR)
София - Бургас: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град / летище Бургас
- такси трансфер от град / летище Бургас до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Бургас е разположен в югоизточна България, в дъното на едноименен залив (най-големият по нашето Черноморие). 
 
По броя на жителите си Бургас е четвъртият по големина град в България. Теренът, на който който бе построен градът, с нисък, поради което просмуканите от морето води образуват три езера лагуни- Атанасовско, Бургаско и Мандренско, Градът се намира между морето и първите две езера. 
 
Бургас е сравнително нов град. В древността, когато край морето възниквали и процъфтявали градовете Аполония, Месемврия и Анхиало, тук не е имало селище. Била е известна местността Сладките кладенци между Бургаското езеро и морето, където имало само вода за пиене. Може би тук древните елини са имали емпория- постоянно тържище за разменна търговия с траките. През време на римското владичество в околностите на днешния град са възникнали няколко селища. Такова селище бил укрепеният римски крад Деултум, основан през 71 г. от император Веспасиан като военна колония на ветераните от осми легион - Colonia Deultum. По-късно бил наречен Девелт. Развалините му могат да се видят и сега при днешното село Дебелт.
 
Наблизо било и средновековното селище Кастрицион. В окол ностите на днешния яз. Мандренско езеро се намирала крепостта Скафида. Споменава се и селището Росокастрон. Известно селище е било и Aquae calidae, наследник на което са днешните Бургаски минерални бани.
 
На юг от днешния гр. Бургас в местността Порос, където яз. Мандренско езеро се влива в морето, в средните векове имало укрепено селище наречено Пиргос (името произлиза от крепостна кула - пирг).
 
На сегашното място Бургас е възникнал вероятно в първата половина на XVII в. Може би това е станало, когато е изчез нало средновековното селище, Пиргос, чието име се пренесло върху новото селище. То възникнало постепенно от временните рибарски колиби. Новото селище било толкова незначително, че носело името Ахело-Бургас във връзка с известния тогава град Анхиало (дн. Поморие). След Освобождението градът бил все така малък с около 3000 жители. Голям тласък за неговото развитие дава построяването на пристанището през 1906 г., както и прокарването на жп линия Пловдив-Стара Загора-Бургас. Градът се оформя като черноморско пристанище на Южна България, включително и за София. При това тук на базата на вносен метал се развива машиностроенето и металообработването, а на базата на вносен памук текстилната промишленост. 

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Бургас, кола под наем, транспорт, превоз, услуга, летищен трансфер, София - Бургас такси трансфер