София - Боровец: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Боровец

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до к.к. Боровец и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от к.к. Боровец до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Боровец или от Боровец до град / летище София, например, би отнело около 1.3 ч. Боровец се намира във вътрешността на България, на разстояние от около 75 км от София и близо 70 км от летище София. Трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Боровец.

  • Разстояние: 75.00 км.
  • Продължителност: 1.30 ч.
  • Цена: от 119.00 лв. (62 EUR)
София - Боровец: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до к.к. Боровец
- такси трансфер от к.к. Боровец до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване
Националният планински курорт Боровец (1346 м н. в.) се намира на 10 км от Самоков и на 72 км от София. Той е разположен в северните склонове на Рила сред вековни борови гори, които са дали името на курорта (в миналото Чамкория). Лятото той е приятно прохладен, а през зимата привлекателен с благоприятните условия, които предоставя за зимни спортове. Боровец започва да се оформя като курорт през 1899 г. когато княз Фердинанд взема значителна част от Рила за лично ползване. Сред естествения парк Чамкория изникват летни царски дворци и много вили за приближени на царя и на богати собственици. През 1948 г. Боровец е обявен официално за републикански курорт. Първите десет години той има значение преди всичко за развитието на вътрешния туризъм, но с изграждането на нова база, туристическа инфра структура и особено с изграждането на множество хотели, ски-лифтове и влекове той придоби международна известност и специализация главно като зимен спортно туристически център. 

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Боровец, кола под наем, транспорт, пътуване, ,такси София Боровец цена,