София - Благоевград: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Благоевград

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Благоевград и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Благоевград до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Благоевград или от Благовеград до град / летище София, например, би отнело около 1.3 ч. Благоевград се намира в югозападна България, на разстояние от около 100 км от София и близо 110 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Струма“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Благоевград.

  • Разстояние: 110.00 км.
  • Продължителност: 1.30 ч.
  • Цена: от 129.00 лв. (67 EUR)
София - Благоевград: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Благоевград
- такси трансфер от град Благоевград до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Благоевград се намира в югозапдна България, на 100 км от град София и 110 км от летище София. Разположен е в плодородната котловина в подножието на Рила планина, край бреговете на р. Бистрица при вливането и в р. Струма.

На територията на днешния град е съществувало тракийско селище Скаптопара, възникнало край топлия минерален извор още преди новата ера. По-късно на това място се заселват римляните. В периода на османското владищество градът се споменава с името Джумая (пазарище), във връзка с това, че край него ставал ежегоден панаир. Тогава той е бил важна попътна крепост, която контролирала пътищата по р. Струма и долината на р. Брегалница. След Освободителната руско-турска война според Берлинксия договор (1878 г.) Благоеград (тогава Горна Джумая) остава в турска територия. Влиза в пределите на България след Балканската война 1912-1913 г.

Недалеч от центъра на града има топли минерални извори. Минералната вода е сулфатно-хидрокарбонатно-натриева, флуорна и силициева. Температурата и е 60.5 градуса. Препоръчва се при ревматични заболявания на ставите и мускулите, хронични възпаления на периферната нервна система, гинекологични заболявания и др.

На 3 км от града е оформен хубав парк- Бачиново, подходящ за спорт, отдих и развлечения.

Близо до Благоеград се намира един от най-богатите природни резервати в България- Парангалица.  

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Благоевград, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, София - Благоевград такси трансфер