София - Банско: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Банско

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до град Банско и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от град Банско до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги.

Предлагаме трансфер с такси от София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до град Банско или от град Банско до град / летище София, например, би отнело около 2.2 ч. Банско се намира в югозападна България, на разстояние от около 160 км от София и близо 170 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Струма“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер от хотела.
Шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги.

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Банско.

  • Разстояние: 170.00 км.
  • Продължителност: 2.20 ч.
  • Цена: от 179.00 лв. (93 EUR)
София - Банско: Самостоятелен такси трансфер

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до град Банско
- такси трансфер от град Банско до град / летище София 
 

Цената включва:

  • еднопосочен трансфер
  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса.

    Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Банско е разполжен в югозапдната част на Разложката котловина на кръстопът. Градът лежи върху огромен наносен конус, образуван от река Глазне (десен приток на река Места). Това е най-големият и модрен ски курорт в България.

Банско е главен изходен пунт към Пирин, хижите Бъндерица и Демяница и връх Вихрен. Селището е възникнало на днешното място вероятно върху тракийски селища около IX - X в. През XVIII в. Банско е голям център на търговията с памук, прекарван от Егейската област за Средна Европа и занаятчийски произведения. Търговски кантори на банскалии се появили в Солун, Будапеща, Виена. Материалното благосьстояние дало тласък за възход на националния дух. Тук се родили Паисий Хилендарски (1722-1773 г.), Неофит Рилски (1793-1881 г.), Никола Вапцаров (1909-1942 г.), а Тома Вишанов (Молера) учил в Немско и станал родоначалник на прочутата Бански живописна школа. Били изградени много забележителни възрожденски къщи. След Наполеоновите войни търговията на Банско западнала. След Освободителната война градът още повече западнал. През 1896 г. Гоце Делчев посетил Банско и подготвил почвата на бъдещите освободители борби. В града се построи голям културен дом, паметник на големия поет и революционер Накола Йонков Вапцаров, паметник на Паисий Хилендарски.

Забележителности в Банско:
 
Къща музей „К.Й.Вапцаров", където с много експонати е показан животът и дейността на поета-революционер.
 
Църквата „Св. Богородица" е строена в края на II българска държава и е реставрирана през XVIII началото на XIX в. Има иконостас, който е несравнимо майсторско произведение на резбарското изкуство. 
 
Църквата „Св. Троица" е изградена в 1835 г. с големи размери за онова време. Стенописите и дърворезбата са на Велян Огнев. Недалече от църквата е тридесетметровата кула - камбанария с часовник, строена от Глигор Догюв, а часовникът е дело на Тодор Хаджирадонов.
 
Интересни са редица от старите къщи в Банско. Сирлещовата къща е голяма двуетажна постройка с интересно разпределение на помещенията, скривалище и тайни изходи. Буйновата (Тодева) къща е строена през 1864 г. Веляновата къща е ценна с богатата си декоративна украса, дърворезба и стенописи.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Банско, кола под наем, транспорт, пътуване,такси софия банско цена, трансфер софия банско цена,