София - Албена: Самостоятелен такси трансфер

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Албена

Предстои Ви пътуване до България, но нямате собствен автомобил, с който да се придвижвате?

То тогава Ви трябва такси!
 
Ако дълго време не сте се прибирали в родината и планувате кратък престой, Ви е нужен трансфер от летището до родния Ви град.
 
Ние можем да Ви осигурим различни превози, за различни дестинации. Например, ако Ви предстои пътуване от град / летище София до Албена и връщане след това, когато трябва да се върнете в чужбина, от Албена до град / летище София, то можете да разчитате на нашите услуги и такси трансфери.

Предлагаме трансфер с такси от град / летище София до всяка точка на страната и чужбина.

Имайте предвид, че едно евентуално пътуване от град / летище София до Албена, например, би отнело около 5.5 ч. Албена се намира в  североизточна България, на разстояние от около 480 км от град София и близо 475 км от летище София. Въпреки че почти през цялото време се пътува по магистрала „Хемус“, трансферът отнемa известно време, което трябва да си предвидите предварително.
 
Ако не сте сам и ще доведете роднини, приятели, колеги, за да им покажете красотата на родината, не му мислете – можем да Ви транспортираме, независимо колко много хора сте. Ако Ви трябва повече от едно такси, то сме готови да осигурим няколко трансфера, с няколко коли. Това е наша грижа!
 
За чужденците, които идват в България за първи път, предлагаме предварително уговорен транспорт – с точен ден и час на пътуването, трансфер до хотела, а шофьорът ще може да проведе комуникация на английски език, освен че ще е опитен и квалифициран водач.
 
Разбира се, ако е нужен друг превоз, освен трансфер от летището до хотел, например – до центъра на града, до офис сграда и др., можете да разчитате на нашите професионални услуги. 

Бърз, евтин и самостоятелен такси трансфер София - Албена.

  • Разстояние: 480.00 км.
  • Продължителност: 5.50 ч.
  • Цена: от 549.00 лв. (282 EUR)

Лесно и бързо достигане до всяко едно място в България и чужбина с нашата услуга такси трансфер

Book-ни своето такси!

* Ние ще се свържем с теб за изясняване на детайлите относно твоя такси трансфер.

Кратка информация:  

Какво включват нашите услуги?

- такси трансфер от град / летище София до Албена
- такси трансфер от Албена до град / летище София
 

Цената включва:

  • наем на автомобил с професионален шофьор, разходи за гориво за автомобила и нужните пътни такси в България;
  • превоз на пътници – до 4-ма;
  • фиксирана такса. 
Цена за миниван, микробус или автобус- при запитване 
Албена се намира в североизточна България, на разстояние от 30 км от Варна, 165 км от Бургас, 410 км от Пловдив и 480 км от София. Комплексът носи името на красивата добруджанка, героиня от творбата на Йордан Новков. Разположен е под висок хълм, близо до гъстата гора Балтата, растяща в долината на река Батова. 

Красивата долина е известна още в древността с името Герання, както се казвала крепостта над нея. 

Плажът на Албена е дълъг около 6 км и широк до 500 м. Пясъкът е златист и дребнозърнест. Морето е спокойно. Дълбочината му на разстояние 300 метра от брега не е повече от 1,50 м. Дъното е пясъчно без камъни и водорасли. Средната температура на въздуха през юли е 22°С, а през горещите дни не надвишава 30°С. Средната температура на водата през лятото е 20°C, но понякога достига и до 28°С.

Тагове: такси, трансфер, летище, София, Албена, кола под наем, транспорт, пътуване, превоз, транспортна услуга, летищен трансфер, Черно море,